Bangladeshin pääkaupungin Dhakan slummeissa elää satoja tuhansia ihmisiä, jotka kamppailevat saadakseen edes perustarpeensa tyydytetyiksi. Tuhannet köyhät lapset lähtevät aamuisin töihin, koska perheellä ei ole varaa koulumaksuihin. Lasten lisätuloja tarvitaan kipeästi jokapäiväisen leivän hankkimiseen.

Lasten elämä slummissa on turvatonta, sillä vanhemmat joutuvat tekemään pitkiä työpäiviä.  Perheväkivalta, lasten hyväksikäyttö, lapsiavioliitot ja terveysongelmat ovat yhteisön vakavia ongelmia.   

Sinä voit muuttaa kaikkein köyhimpien lasten elämän täysin. Lahjoittamalla autat heidät kouluun, joka tuo lapsille turvaa sekä antaa mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen. Tarjoat lapsille myös säännöllisiä terveystarkastuksia ja terveydenhoitoa.

Vanhemmat saavat tuellasi ammattitaito- ja lukutaito-opetusta, joka nostaa perheen tulotasoa. Tämä varmistaa myös lasten koulunkäynnin jatkuvuuden. Perheet saavat tietoa myös hygienian, tasapainoisen ravinnon ja koulutuksen merkityksestä lasten kasvatuksessa. Parannat lasten oikeuksien toteutumista kokonaisvaltaisesti!

Kiitos kun välität!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close