Burundin alkuperäiskansoihin kuuluvat batwat ovat kärsineet vuosikymmeniä etnisestä syrjinnästä. Heidän asemastaan kertoo paljon se, etteivät batwat voi yleensä omistaa maata tai käydä samaa koulua muiden lasten kanssa. He elävät äärimmäisessä köyhyydessä.

Heimon kylissä kärsitään huonon hygienian aiheuttamista sairauksista ja lapset ovat aliravittuja. Lapsikuolleisuus on erittäin yleistä. Monelta batwa-lapselta puuttuu virallinen syntymätodistus, joten heidän on lähes mahdotonta päästä lääkäriin tai kouluun. Aikuisistakin vain ani harva osaa lukea. Tytöt naitetaan nuorina, ja heidän koulunkäyntinsä on erittäin harvinaista.

Sinä voit taistella batwa-heimon lasten oikeuksien toteutumisen puolesta. Lahjoittamalla annat lapsille mahdollisuuden koulunkäyntiin sekä parannat heidän elinolosuhteitaan. Avullasi lapset saavat tarvitsemaansa terveydenhoitoa ja pääsevät mukaan kerhotoimintaan, jossa saavat urheilla ja musisoida.

Tukesi tuo apua ja toivoa koko yhteisölle. Aikuiset saavat tukea elinkeinojensa kehittämiseen, jonka avulla heidän on mahdollista nousta köyhyydestä ja tarjota lapsilleen paremmat elinolosuhteet.  

Annathan apusi syrjitylle batwa-heimolle! Kiitos kun välität!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close