Tämä sivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toimiakseen odotetulla tavalla (esim. ylläpitääkseen yhteyttäsi).

Jotta jokaisella olisi toivo ja tulevaisuus

Näin muutamme maailmaa

Fida tekee työtä ihmisarvon puolesta 50 maassa, yhdessä paikallisten seurakuntien kanssa. Tavoitteemme on pysyvä muutos, jossa heikoimmassa asemassa elävät ihmiset saavat voiman nousta toivottomuudesta. Autamme katastrofeissa ja kriiseissä, sekä kierrätämme maailmaa paremmaksi. Tule mukaan ja perusta oma keräyssivu!

Valitse alta mieluisa lahjoituskohde ja tuo toivoa ja tulevaisuutta

1. Valitse lahjoituskohde.

2. Kutsu ystäväsi mukaan somessa tai sähköpostitse.

3. Näet lahjoitukset ja viestit heti omalla keräyssivullasi.

Lähetystyö

Tule mukaan viemään evankeliumi kaikille kansoille! Ole ystäviesi kanssa istuttamassa uusia seurakuntia ja monikertaistamassa työn hedelmän paikallisten seurakuntien lähettäessä omia lähettejään. Perusta oma keräyksesi lähetystyön hyväksi ja ole mukana tärkeässä työssä.
Aloita keräys

Katastrofiapu

Katastrofi tai humanitaarinen kriisi voi kohdata hyvinkin yllättäen. Lahjoittamalla sinä ja ystäväsi voitte auttaa reagoimaan hätään nopeasti ja tehokkaasti: puhdasta vettä, ruokaa ja suojaa kriisien keskelle. Perusta oma keräyksesi ja vie apu sitä kipeästi kriisin keskellä tarvitseville.
Aloita keräys

Kehitysyhteistyö

Tuo toivo ja tulevaisuus maailman köyhimmille ihmisille. Aloita keräys kehitystyölle: voit olla mukana rakentamassa uutta koulurakennusta pienille oppilaille tai varmistamassa hyvän sadon ja elinkeinon haastavissakin viljelyolosuhteissa. Perusta oma keräyksesi kehitysyhteistyön hyväksi.
Aloita keräys

Diakoniatyö

Tue diakoniatyötä maailman lasten parissa, jotta jokaisella voisi olla arvokas elämä. Diakoniatyön kautta tuetaan mm. kummilapsia, iltapäiväkerhoja, esikouluja ja läksykerhoja. Työtä tehdään paikallisten kumppanikirkkojen kanssa niin, että perheillä on paremmat edellytykset parempaan elämään.
Aloita keräys

Eväät elämään

Seksuaalista väkivaltaa käytetään sodankäynnin välineenä kaikkialla. Konfliktien keskellä naiset joutuvat kohtaamaan väkivaltaa, joka rikkoo niin ihmissuhteet, mielen kuin kehonkin. Perusta oma Eväät elämään -kampanjalipas ja kerää varoja, joilla tuetaan mm. kongolaisten naisten tukiryhmiä, jotka auttavat heitä muuttamaan kipeät kokemuksensa voimaksi ja rakentamaan tulevaisuutta.
Aloita keräys

Toivon kipinä

Lähetä lämpöä! Ukrainan sota on syventänyt Itä-Euroopan romanien ahdinkoa. Hintojen voimakas nousu ja energiakriisi ovat köyhyyden keskellä liikaa. Hatarat tuvat tuovat viiman sisään saakka ja polttopuista on huutava pula. Liian moni menee nälkäisenä nukkumaan. Osoita lähimmäisenrakkautta ja auta Itä-Euroopan romaneja kylmän talven keskellä.
Aloita keräys

Kummilapset

Perusta oma keräyksesi kummilasten hyväksi. Keräyksissä tulleet varat jaetaan kummikohteiden kesken ja niillä tuetaan siellä, missä apu on suurin.
Aloita keräys