Köyhässä Ugandassa on yli kaksi miljoonaa alle 18-vuotiasta orpoa. Orpolasten koulunkäynti on vaarassa jäädä kesken, jos köyhät sukulaiset eivät pysty heitä tukemaan. Kouluttamaton tulevaisuus uhkaa erityisesti tyttöjä, sillä monet heistä naitetaan varhain, jolloin koulunkäynti keskeytyy. Moni tyttö jää pois koulusta myös kuukautisten alkaessa.

Valtavan kokoisella Bidi Bidin pakolaisleirillä elävien lasten koulunkäynti on puolestaan keskeytynyt konfliktitilanteen ja pakolaisuuden vuoksi. Nämä sisällissotaa paenneet lapset ovat todistaneet sanoinkuvaamattomia kauheuksia. He kaipaavat turvallista ja vakaata elämää.

Lahjoittamalla tuet yksin jääneiden ja sodan kauhuja paenneiden lasten koulunkäynnin jatkumista. Tytöille tarjoat kuukautissuojia, joka auttaa heitä pysymään koulussa. Tukesi varjelee monia heistä myös lapsiavioliitoilta.

Bidi Bidin pakolaisleirin lapset ja nuoret vanhempineen saavat avullasi myös kaipaamaansa psykososiaalista tukea ja turvaa. Lahjoittamalla saat aikaan paljon. Kiitos kun välität!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close